Please report me to the administrator...

Discussion in 'Forum - Website Problems' started by UPWannabe, Jan 7, 2008.

  1. UPWannabe

    UPWannabe Guest

    9
    0
    306
    I tried to Spam URLs, but was prevented by WisconsinOutdoorsman.com management. Please bring me to the attention of the moderation staff.
     
  2. UPWannabe

    UPWannabe Guest

    9
    0
    306
    Steve, I was just trying to bring up that I am getting the above message if I try and post the URL to the michigan site on here and it looks like it got me again.
     

  3. Steve

    Steve Staff Member

    This is in place to prevent spammers from posting spam links here. You have to have 5 posts under your belt before you can post a link. To most spammers that isn't worth the time.
     
  4. Thanks...its happening to me too!
     
  5. Steve

    Steve Staff Member

    After you have more than five posts, you will be able to post links. It's unfortunate that we have to put such measures in place, but if we don't we will be overun by spammers.
     
  6. Don't use the smilies in your first five posts or your post will dissapear and you'll get the "Report me to the Administrator" message. I just discovered this after typing a few nice long posts! (Insert laughing smilie face here!)
     
  7. I was wondering the same thing.

    I made a long post, put a few pictures in it them went to post it and this message came up....

    My post was gone....

    -Camokid
     
  8. Steve

    Steve Staff Member

    The reason why we are doing this is to combat porn spammers who like to come on here and post pictures. They don't make it up to 5 posts so the problem is for the most part eliminated. My apologies to the rest of you who have to have 5 posts in before posting an image.
     
  9. Esox

    Esox Guest

    3
    0
    301
    I tried to Spam URLs, but was prevented by WisconsinOutdoorsman.com management. Please bring me to the attention of the moderation staff.
     
  10. Whit1

    Whit1 Guest

    23
    0
    311
    You get enough attention from the mod staff..............:lol:
     
  11. nimrod1

    nimrod1 Guest

    65
    0
    311
    Ok then, I feel better. I just had the same thing happen, couldn't for the life of me figure what I did wrong. Gotta get a couple more posts before I use the smilies.
     
  12. Help...cant post worth a .....
     
  13. wait....i think its ok now......sorry
     
  14. nope....problem still there....I cant post on the newbie thread very well?
     
  15. one more post should put me over the magic 5